CATINA CU MIERE

Buna,

Bine ai venit pe avem-gemeni!

Ingredient:

200 g catina

200 g miere

Mod de preparare:

Se spala catina in mai multe ape, se da prin blender pana ce devine ca o pasta, 

iar apoi se trece prin sita( raman semintele si cojile ) . Sucul obtinut se adauga intr-ul borcan, se toarna mierea peste si se lasa la frigider, pentru 2 saptamani, la macerat.

Se consuma cate o lingurita, pe zi, in sezonul rece!

Catina are un continut bogat de antioxidanti si vitamine, in special vitamina C. 

Proprietatile antioxidante ale catinei ajuta la intarirea sistemului imunitar (este capabila sa vindece virozele respiratorii), imbunatateste functionarea sistemului digestiv , amelioreaza problemele pielii , protejeaza sanatatea inimii.

Pofta buna!

Daca ti-a placut articolul lasa-mi un mic comentariu!

Cu drag,

Cecilia Buturca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *