MACAROANE CU BRANZA SARATA

Buna,

Bine ai venit pe avem-gemeni!

Ingredient:

300 g paste

200 g smantana

200 g telemea de vaca

2 linguri de stafide

2 oua

2 linguri zahar brun

esenta de rom

Mod de preparare:

Fierbem pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi le lasam la scurs in strecuratoare.

Amestecam ouale cu zaharul pana cand acesta se topeste, apoi adaugam smantana, branza data prin razatoare, esenta de rom, stafidele si pastele.

Rasturnam compozitia intr-o tava, vas de jena sau cratita si o bagam la cuptorul preincalzit la 180° pentru 30 min.

Recipientru pentru copt poate fi uns cu unt sau puteti pune hartie de copt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut articolul lasa-mi un mic comentariu!

Cu drag,

Cecilia Buturca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *