SALATA DE CIUPERCI CU CARNE DE CURCAN

Buna,

Bine ai venit pe avem-gemeni!

Ingredient:

300 g carne de curcan

250 g ciuperci

1 legatura de marar

5, 6 buc castraveti murati sau gogosar

sare

Pentru maioneza:

2 oua

sare

1 lingurita rasa de mustar

200 ml ulei de floarea soarelui

Mod de preparare:

Pentru maioneza avem nevoie de 1 galbenus de ou fiert si un galbenus de ou crud pe care le amestecam cu putina sare si mustar, apoi punem treptat uleiul si amestecam cu mixerul la viteza mica, pana cand maioneza este gata.

Separat fierbem ciupercile si carnea.

Se toaca marunt castravetii murati, carnea fiarta, ciupercile fierte si mararul.

Se amesteca toate ingredientele tocate marunt cu maioneza si sare (dupa gust).

Pofta buna!

Daca ti-a placut articolul lasa-mi un mic comentariu!

Cu drag,

Cecilia Buturca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *