
Buna,
Bine ai venit pe avem-gemeni!
Ingredient:
300 g carne de curcan
250 g ciuperci
1 legatura de marar
5, 6 buc castraveti murati sau gogosar
sare
Pentru maioneza:
2 oua
sare
1 lingurita rasa de mustar
200 ml ulei de floarea soarelui
Mod de preparare:
Pentru maioneza avem nevoie de 1 galbenus de ou fiert si un galbenus de ou crud pe care le amestecam cu putina sare si mustar, apoi punem treptat uleiul si amestecam cu mixerul la viteza mica, pana cand maioneza este gata.
Separat fierbem ciupercile si carnea.
Se toaca marunt castravetii murati, carnea fiarta, ciupercile fierte si mararul.
Se amesteca toate ingredientele tocate marunt cu maioneza si sare (dupa gust).
Pofta buna!
Daca ti-a placut articolul lasa-mi un mic comentariu!
Cu drag,
Cecilia Buturca