BRIOSE CU GEM DE ZMEURA

Buna,

Bine ai venit pe avem-gemeni!

Ingredient:

250 g faina

3 oua

gem de zmeura

3 linguri zahar brun

100 g unt

80 ml lapte

esenta de rom

praf de copt

Mod de preparare:

Se amesteca untul cu zaharul, ouale, laptele si esenta de rom cateva secunde cu mixerul.

Se amesteca faina cu praful de copt apoi se adauga peste restul ingredientelor si se amesteca totul cu mixerul la viteza mare pana cand se formeaza o pasta omogena.

Se pune compozitia in forme de briose, eu am folosit forme din silicon (este compozitie pentru 12 forme de briosa), se pune cate o lingurita de gem de zmeura si se dau la cuptorul preincalzit la 180° pentru 20 min. sau pana cand se rumenesc putin.

Pofta buna!

Daca ti-a placut articolul lasa-mi un mic comentariu!

Cu drag,

Cecilia Buturca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *