PANDISPAN CU CAISE

Buna,

Bine ai venit pe avem-gemeni!

Ingredient:

6 oua

5 linguri cu varf de faina

4 linguri de ulei

3 linguri de zahar

un praf de sare

esenta de vanilie

praf de copt

fructe (eu am folosit caise, dar poti folosi orice alte fructe)

Mod de preparare:

Intr-o tava se pune hartie de copt, se asaza fructele in forma dorita si se presara 1 lingura de zahar peste ele.

Se separa albusurile de galbenusuri.

Albusurile se bat cu un praf de sare pana cand devin o spuma tare, apoi se pune zaharul si se mai amesteca pana cand acesta se topeste.

Peste galbenusuri se pune esenta de vanilie si uleiul. Se amesteca toate pana cand se incorporeaza, apoi se toarna peste albusurile batute spuma.

Se amesteca faina cu praful de copt si se pune treptat peste compozitia de mai sus amestecand cu o spatula de sus in jos pana cand se incorporeaza toata faina.

Compozitia se toarna in tava, peste fructe, si se da la cuptorul preincalzit la 180º pentru 20 min. Puteti sa faceti testul cu scobitoarea pentru o mai mare siguranta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut articolul lasa-mi un mic comentariu!

Cu drag,

Cecilia Buturca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *