SPANAC

Buna,

Bine ai venit pe avem-gemeni!

Mai jos vei gasi reteta pentru mancarea de spanac, asa cum le place gemenutilor mei!

Ingrediente:

400 g spanac

1 ceapa potrivita

2, 3 catei de usturoi

1 cub de unt

2 linguri de bulion

1 legatura de patrunjel

Sare, boia (dupa gust)

Mod de preparare:

Se toaca ceapa si cateii de usturoi cubulete si se lasa la inabusit 1, 2 minute.

Se adauga o cana cu apa apoi bulionul, sarea si boiaua (dupa gust), se amesteca totul si se mai lasa 2, 3 min. pe foc pana incepe totul sa fiarba.

Se adauga spanacul, se amesteca totul si se lasa la fiert, la foc potrivit, pentru 45 min.

Se amesteca din cand in cand in oala ca mancarea sa nu se lipeasca.

La final se adauga untul si legatura de patrunjel tocata cat mai marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut articolul lasa-mi un mic comentariu!

Cu drag,

Cecilia Buturca

One Comment:

  1. Mariana iordache

    Super

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *