OSTROPEL CU CARNE

Buna,

Bine ai venit pe avem-gemeni!

Mai jos vei gasi reteta de ostropel cu carne. Un adevarat deliciu!

Ingrediente:

300 g carne (noi folosim carne de pui sau de curcan)

2 cepe mari

4, 5 catei de usturoi

1 foaie de dafin

1 legatura de patrunjel

1 legatura de marar

1 cana de suc de rosii

Sare, cimbru, boia (dupa gust)

Mod de preparare:

Se caleste putin carnea, apoi se scoate pe o farfurie.

Se toaca ceapa si usturoiul cubulete si se calesc putin in uleiul in care s-a calit carnea.

Se adauga carnea, o cana cu apa, sucul de rosii, foaia de dafin, sarea, cimbrul si boiaua (dupa gust), se amesteca totul si se mai lasa la fiert 45 de min., pana cand compozitia scade si devine putin grosuta.

Se amesteca din cand in cand in oala ca mancarea sa nu se lipeasca.

La final se adauga legaturile de patrunjel si marar tocate cat mai marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut articolul lasa-mi un mic comentariu!

Cu drag,

Cecilia Buturca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *